Kadotips op Kado.info
Kadotips
Kado.info
Advertenties
Kado.info geeft kadotips en verwijst door naar online winkels waar u direct uw kadootjes kunt kopen. Kado.info is zelf geen winkel. Wij verzamelen geen persoonlijke gegevens over u, wij verwijzen alleen door.

De website Kado.info is zorgvuldig samengesteld. Wij doen ons uiterste best om de leukste, origineelste en goedkoopste kado's voor u bij elkaar te zoeken en af te beelden. Daar kan soms wel eens een foutje insluipen. Soms klopt de foto niet helemaal, of is een foto alleen maar een impressie van het produkt dat we bedoelen. Op de website van de leverancier vindt u de de juiste informatie, en ook de juiste prijs. Niettemin doen wij ons best u de juiste foto en omschrijving te tonen.

Kado.info plaatst geen cookies op uw computer en verzamelt geen inormatie over u (wij verzamelen alleen anonieme informatie over bezoek aan de website). Google & andere derde partijen kunnen echter wel cookies up uw pc plaatsen en informatie verzamelen. Kado.info heeft hier geen invloed op. Wij verwijzen u naar de bwebsites van de betreffende derde partijen.

Tot slot verzoeken wij leveranciers en fotografen die hier een foto tegenkomen die zij liever niet op onze site zouden zien, ons hiervan in kennis te stellen. Wij zullen deze dan direct verwijderen.


Voor meer informatie, neem contact op met:

Kadotip team
Kado.info

info at kado punt info


Beertender